A LongoVital a Skandináv régió egyik legkeresettebb étrend-kiegészítője.

Történelem

A LongoVital története szorosan kapcsolódik a dán Flemming Nørgaard professzor élettörténetéhez, aki a munkával töltött hosszú, fáradságos évek után kimerültnek érezte magát. Ekkor történt, hogy a professzornak egy napon erősen fűszeres ételt szolgáltak fel egy étteremben, és hirtelen sokkal jobban érezte magát. Úgy döntött, megvizsgálja, mi volt az ételben, amitől ennyivel frissebb lett.  Kiderült, hogy az ételt olyan füvekkel és fűszerekkel ízesítették, melyek régóta jól ismert gyógynövények. Ezután a professzor számos kísérletet hajtott végre saját magán és barátain, aminek eredményeként megalkotta a LongoVital gyógynövénytablettát.

Longovital – természetes energia

A LongoVital vitaminokat és különböző gyógynövényeket – paprika, borsosmenta, rozmaring és cickafarkvirág – tartalmaz. A LongoVital hatását ezeknek az egyenként is gyógyerejű füveknek a megfelelő kombinációja eredményezi.

Longovital ma

Mára, 30 évvel a kifejlesztése után, a LongoVital étrend-kiegészítő tabletta egészségre gyakorolt jótékony hatását és serkentő képességét számos vizsgálat bizonyította. A LongoVitalt Dánián kívül más Skandináv országokban és Lengyelországban is lehet kapni. Dániában a LongoVital piacvezető az étrend-kiegészítők között.

Longovital termékcsalád

  • LV Classic:
Vitaminok és ismert gyógynövények kombinációja, mely vitalizáló hatású, és energiát ad a mindennapokra.
  • LV+Rosenrot:
A vitaminok és gyógynövények mellett „sarki gyökeret” is tartalmaz.
  • LV+Extra energy:
A gyógynövények és vitaminok mellett ginzenget is tartalmaz, melyet Ázsiában több ezer év óta alkalmaznak széles körű gyógyhatása miatt (csak Dániában kapható).

Longovital holnap

A LongoVital fejlesztése napjainkban is folyamatosan zajlik, hogy termékeink még ismertebbé váljanak, és a következő 30 évben is egyre növekedjen irántuk a kereslet.

A  LONGO VITAL CLASSIC tabletta is hozzájárul az  ALBACOMP kosárlabdacsapatának sikereihez

Alba Comp
Albacomp

A  LONGO VITAL CLASSIC tabletta is hozzájárul Palkovics Krisztián,a Magyar Válogatott és a Sapa Fehérvár AV19 játékosának kiemelkedő teljesítményéhez

Palkovics Krisztián